Suche

Nog eenvoudiger een afspraak plannen

Leen Van Parys >

AutoCrew lanceert online afsprakentool AutoCrew Planner

  • Afspraak inplannen kan 24/7 online
  • Snelle en eenvoudige tool
  • Nieuwe service voor alle AutoCrew-garages in Nederland
AutoCrew Bosch

Barneveld – AutoCrew in Nederland lanceerde in november 2019 de AutoCrew Planner. Met deze online afsprakentool kunnen klanten nu nog eenvoudiger en op elk moment van de dag online een afspraak boeken bij hun favoriete AutoCrew-garage. Elk van de 220 AutoCrew-garages in Nederland heeft nu een duidelijk zichtbare afsprakenknop op de homepage van zijn website.

“We regelen steeds vaker onze persoonlijke zaken online: van boodschappen doen tot een afspraak maken met de tandarts. Ook een afspraak plannen voor een regulier onderhoud van de auto of de APK-keuring doen we liefst online. Met de AutoCrew Planner zijn alle AutoCrew-garages nu 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak,” zegt Patricia Gebhardt, Concept Manager AutoCrew bij Bosch Automotive Aftermarket.

Snel en zonder zorgen een afspraak plannen

Een online afspraak boeken bij een AutocCrew-garage is voortaan kinderspel. Elke AutoCrew-garage heeft op de homepage van zijn website een duidelijke “Maak een afspraak”-knop. Het volstaat hierop te klikken en kentekenplaat en kilometerstand in te geven. Daarna kan de geschikte datum en uur gekozen worden. Eenmaal de afspraak geboekt, krijgt de klant een bevestiging per e-mail toegestuurd.

“Klanten kunnen nu ook buiten de openingsuren een afspraak plannen. Via de AutoCrew Planner zien zij meteen welke dagen nog beschikbaar zijn en kunnen zij ook het uur kiezen. Dat is helder en gemakkelijk. De afspraak wordt meteen bij de AutoCrew-garage ingeboekt en de klant krijgt een bevestiging van de gemaakte afspraak,” licht Patricia Gebhardt toe.

AutoCrew, kwaliteit voor een betaalbare prijs

AutoCrew (www.autocrew.nl) is een werkplaatsconcept dat zich richt op de kernactiviteiten van het garagebedrijf: reparatie en onderhoud. AutoCrew richt zich tot universele garagebedrijven die deel willen uitmaken van een wereldwijd concept en tegelijkertijd hun individuele accenten in de bedrijfsvoering willen behouden. Daarnaast willen zij investeren in het volgen van opleidingen, het gebruik van Bosch-diagnoseapparatuur en -software en een herkenbare uitstraling. AutoCrew biedt haar leden technische trainingen, begeleiding en ondersteuning, uitstraling en toegang tot marketingtools.

Over Bosch

Bosch is sedert 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep telt ongeveer 3.700 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel en Deventer.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 403.000 medewerkers (situatie op 31 december 2019). Volgens voorlopige cijfers realiseerde het bedrijf in 2019 een omzet van 77,9 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Smart City, Connected Mobility en Industry 4.0. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiasmeren. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 440 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Verdeeld over 125 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch ongeveer 72,000 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De bijzondere aandeelhoudersstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 92 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH, een instelling van algemeen nut. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Meer informatie is te vinden online op www.bosch-press.nl, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, http://www.twitter.com/BoschNederland, www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands/ en YouTube: Bosch the Netherlands

Ben je nog steeds op zoek naar iets?