Suche

Persbericht #Automotive Aftermarket
Deel persbericht

EV-accugarantie mogelijk bij Bosch Car Service Excellent Garantie

Bosch Car Service Elektrische Autoverzekering: service op maat voor elektrische berijders

  • EV-accugarantie dekt risico op aandrijfaccu af
  • Uitstekende voorwaarden en aantrekkelijke premie
  • Vertrouwde Bosch Car Service zorgt voor afhandeling en indien nodig reparatie
  • Verschillende dekkingen mogelijk

Barneveld – Wie een elektrische auto bezit, wil dat deze goed verzekerd wordt en dat in geval van pech professionele ondersteuning en deskundige reparatie wordt geboden. Vanuit zijn ervaring met onderhoud en reparatie van elektrische auto’s, biedt Bosch Car Service nu ook een autoverzekering voor berijders van een volledig elektrische auto aan. Om klanten een zorgeloze rijervaring te bezorgen breidt Bosch Car Service de Bosch Car Service Excellent Garantie uit met een EV-accugarantie.

De Bosch Car Service Elektrische Autoverzekering is een samenwerking met Bovemij en heeft een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Voor wie ook het risico op de aandrijfaccu wil afdekken, is in samenwerking met Autotrust eveneens een EV-Accugarantie beschikbaar.

“Samen met de EV-accugarantie is de Bosch Car Service Elektrische Autoverzekering een extra service die onze Bosch Car Service vestigingen kunnen aanbieden om hun expertise met elektrische voertuigen te benadrukken“, zegt Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Benelux.

EV-accugarantie bij Bosch Car Service Excellent Garantie

Om hun klanten een zorgeloze rijervaring te bezorgen biedt Bosch Car Service in samenwerking met Autotrust de Bosch Car Service Excellent Garantie aan. Deze is geschikt voor auto’s van maximaal acht jaar oud en een kilometerstand van maximaal 150.000 kilometer. Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de Bosch Car Service Excellent Garantie.

Wie een elektrische auto heeft, kan de Bosch Car Service Excellent Garantie uitbreiden met een EV-accugarantie. Met deze specifieke garantie wordt de aandrijfaccu, het meest kostbare onderdeel van een elektrisch voertuig, afgedekt. Met de EV-accugarantie heeft de verzekerde in geval van ernstig falen of ernstige degeneratie recht op reparatie of indien noodzakelijk vervanging van het aandrijfaccupakket.

Uitstekende voorwaarden en aantrekkelijke premie

De Bosch Car Sevice Elektrische Autoverzekering sluit volledig aan op de wensen van de berijder. Er is keuze tussen een beperkt casco-dekking en drie soorten volledig casco-dekkingen (compact, comfort en compleet).

Het vertrouwde Bosch Car Service autobedrijf is het aanspreekpunt dat zorgt voor de rechstreekse afhandeling met de verzekeringsmaatschappij en de reparatie van de auto. Dat gebeurt uitsluitend met nieuwe onderdelen. Indien er een elektische leenauto aanwezig is, krijgt u deze als vervangend vervoer in Nederland en het buitenland na ongeval of diefstal.

Naast een aantrekkelijke premie heeft de Bosch Car Service Elektrische Autoverzekering een unieke nieuwwaarde en aanschafwaarderegeling van één, drie of vijf jaar aanschafwaarde. Wanneer de auto gestolen wordt of total loss verklaard, dan wordt de aanschafprijs vergoed en niet de dagwaarde. Daarnaast is er een no-claimkorting die kan oplopen tot 85 procent.

Over Bosch

Bosch is sedert 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep telt ongeveer 3.050 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel en Deventer.

De Bosch Groep is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Er werken wereldwijd ongeveer 421.000 medewerkers (situatie op 31 december 2022). Het bedrijf genereerde in 2022 een omzet van 88,2 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Industry 4.0 en Connected Mobility. Bosch streeft de visie na van duurzame, veilige en inspirerende mobiliteit. Met zijn expertise in sensoren, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud kan het bedrijf haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aanbieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin oplossingen en producten aan te reiken voor een geconnecteerd leven die ofwel artificiële intelligentie (AI) bevatten of met hulp daarvan ontwikkeld of geproduceerd zijn. Bosch verbetert wereldwijd de levenskwaliteit van mensen met innovatieve en inspirerende producten en diensten. Op die manier biedt Bosch "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 470 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. Met zijn meer dan 400 vestigingen wereldwijd is de Bosch Groep sinds het eerste kwartaal van 2020 CO2-neutraal. De basis voor de toekomstige groei van het bedrijf is zijn innovatiekracht. Bosch stelt ongeveer 85.500 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling in 136 locaties wereldwijd, waarvan ongeveer 44.000 softwareontwikkelaars.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De ondernemingsstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 94 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH. De overige aandelen zijn in handen van Robert Bosch GmbH en van een vennootschap die eigendom is van de familie Bosch. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties.

Meer informatie is online te vinden op www.bosch-press.nl, bosch.nl, bosch.com, iot.bosch.com, LinkedIn en YouTube: Bosch the Netherlands.

Download persbericht

Ben je nog steeds op zoek naar iets?