Suche

Persbericht

Na Bosch Car Service nu ook Private Lease bij AutoCrew

AutoCrew

Samenwerking met Hitachi Capital Mobility

  • Extra service voor klanten van AutoCrew en Bosch Car Service
  • Vast all-in maandbedrag
  • Onderhoud bij AutoCrew of Bosch Car Service
  • Ruime keuze aan nieuwe modellen en jonge occasions

Leen Van Parys >

Per 1 maart 2021 biedt AutoCrew, in samenwerking met Hitachi Capital Mobility, Private Lease aan. Via Private Lease biedt AutoCrew scherp geprijsde, aantrekkelijke leasecontracten aan voor privérijders, voor vele populaire modellen, zowel nieuw als gebruikt. Bosch Car Service werkt al langer met Hitachi Capital Mobility samen voor het aanbieden van private-leasecontracten.

“Door de samenwerking met Hitachi Capital Mobility kunnen AutoCrew- en Bosch Car Service-bedrijven hun klanten een extra service aanbieden. Private Lease is een uitstekend alternatief voor privérijders bij wie de aankoopprijs niet goed uitkomt,” zegt Patricia van Baal, Concept Manager AutoCrew Benelux.

Vast all-in maandbedrag

Met Private Lease van AutoCrew en Bosch Car Service betaalt de klant een vast maandbedrag tijdens de afgesproken duur van het leasecontract. Er kan gekozen worden voor een looptijd van 3, 4 of 5 jaar, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Wie meer rijdt, betaalt achteraf een bescheiden meerprijs per kilometer.

Het vaste maandbedrag is inclusief verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden en pechhulp in binnen- en buitenland. “De klant hoeft alleen nog de brandstof te betalen,” zegt van Baal. “En voor onderhoud kan de klant uiteraard bij zijn favoriete AutoCrew of Bosch Car Service terecht. “

Een bijkomend voordeel is dat de bonus-maluskorting opgebouwd door de schadevrije jaren van de klant wordt meegenomen en dat gedurende het leasecontract de schadevrije jaren verder worden opgebouwd.

Ruime keuze aan nieuwe modellen en jonge occasions

Zowel AutoCrew als Bosch Car Service bieden voor Private Lease een ruime keuze aan populaire modellen uit de compacte klasse, middenklasse en SUV’s. Wie niet meteen het meest recente model zoekt, kan ook een occasion leasen. De klant rijdt dan met een uitstekend onderhouden jong gebruikte auto (maximum 30.000 kilometer en maximum 1 jaar oud), met de zekerheid en het comfort van nieuw.

Hitachi Capital Mobility

In 2010 startte Hitachi Capital Mobility als één van de eerste aanbieders in Nederland met private lease voor auto’s. Het bedrijf heeft inmiddels een prominente marktpositie ingenomen. De samenwerking tussen Hitachi Capital Mobility en AutoCrew of Bosch Car Service betreft het aanbieden van gebruikte auto’s en nieuw te bestellen auto’s (alle merken en modellen). Het leasecontract wordt afgesloten tussen Hitachi Capital Mobility en de klant van AutoCrew of Bosch Car Service.

Meer informatie over de Private Lease voor AutoCrew en Bosch Car Service klanten is te vinden via: www.privelease.nl/bcs en www.privelease.nl/ac.

Tags: Autocrew

Over Bosch

Bosch is sedert 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep telt ongeveer 3.250 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel en Deventer.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 395.000 medewerkers (situatie op 31 december 2020). Het bedrijf genereerde in 2020 een omzet van 71,5 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Connected Mobility en Industry 4.0. Bosch streeft de visie na van duurzame, veilige en inspirerende mobiliteit. Met zijn expertise in sensoren, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud kan het bedrijf haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aanbieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin oplossingen en producten aan te reiken voor een geconnecteerd leven die ofwel artificiële intelligentie (AI) bevatten of met hulp daarvan ontwikkeld of geproduceerd zijn. Bosch verbetert wereldwijd de levenskwaliteit van mensen met innovatieve en inspirerende producten en diensten. Op die manier biedt Bosch "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 440 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. Met zijn meer dan 400 vestigingen wereldwijd is de Bosch Groep sinds het eerste kwartaal van 2020 CO2-neutraal. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Bosch stelt ongeveer 73,000 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling in 129 locaties wereldwijd, inclusief ongeveer 34,000 softwareontwikkelaars.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De ondernemingsstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 94 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties.

Meer informatie is online te vinden op www.bosch-press.nl, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, http://www.twitter.com/BoschNederland, www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands/ en YouTube: Bosch the Netherlands.

Download persbericht

Ben je nog steeds op zoek naar iets?