Suche

Persbericht #Automotive Aftermarket
Deel persbericht

Nieuwe Multi Adapter Rear van Bosch

Multi Adapter Rear

Minder referenties, hoge voertuigdekking

  • Multi Adapter Rear: speciaal door Bosch ontwikkeld voor de Aerotwin-achterruitwisser
  • Optimale voertuigdekking
  • Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid

Zien en gezien worden is essentieel voor de veiligheid in de auto, aangezien 90 procent van de informatie nodig om te rijden visueel is. Ongeacht de weersomstandigheden hebben bestuurders altijd een heldere voorruit nodig. Bij slecht weer is ook een goed zicht naar achteren essentieel. Daarom heeft Bosch een assortiment Aerotwin-ruitenwisser met Multi Adapter Rear ontwikkeld, voor een goed zicht en een hoog niveau van veiligheid.

Modulair en veelzijdig

De Multi Adapter Rear is een modulair systeem bestaande uit een Aerotwin Rear en vier adapters. Hierdoor dekken zes nieuwe codes dezelfde reeks voertuigen als voorheen met 19 korte codes. De nieuwe Bosch Multi Adapter Rear vergemakkelijkt zo het voorraadbeheer en creëert meer ruimte op de schappen van grossiers, dealers en garagebedrijven. Dankzij de gedifferentieerde verpakking is een snelle identificatie mogelijk.

Kwaliteit brengt zekerheid

Aerotwin-ruitenwissers met Multi Adapter Rear zijn voorzien van PPP-rubbertechnologie met gepatenteerde coating. Ze leveren uitstekende wisprestaties, zelfs in extreme omstandigheden en zijn uiterst stil. De recent verbeterde speciale rubbersamenstelling maakt het wisblad nog beter bestand tegen slijtage en biedt veiligheid gedurende een lange levensduur.

Eenvoudige montage dankzij de 1-2-3-methode

Op elke verpakking linkt een QR-code naar een demonstratievideo waarin wordt uitgelegd hoe drie stappen voldoende zijn om de Multi Adapter Rear op de achterruit te monteren.

  • 1. Kies de juiste adapter uit de vier adapters.
  • 2. Klem deze op de basisadapter.
  • 3. Monteer de ruitenwisser.

Link demonstratievideo: Montage Multi Adapter Rear

Over Bosch

Bosch is sedert 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep telt ongeveer 3.250 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel en Deventer.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 402.600 medewerkers (situatie op 31 december 2021). Het bedrijf genereerde in 2021 een omzet van 78,7 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Industry 4.0 en Connected Mobility. Bosch streeft de visie na van duurzame, veilige en inspirerende mobiliteit. Met zijn expertise in sensoren, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud kan het bedrijf haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aanbieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin oplossingen en producten aan te reiken voor een geconnecteerd leven die ofwel artificiële intelligentie (AI) bevatten of met hulp daarvan ontwikkeld of geproduceerd zijn. Bosch verbetert wereldwijd de levenskwaliteit van mensen met innovatieve en inspirerende producten en diensten. Op die manier biedt Bosch "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 440 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. Met zijn meer dan 400 vestigingen wereldwijd is de Bosch Groep sinds het eerste kwartaal van 2020 CO2-neutraal. De basis voor de toekomstige groei van het bedrijf is zijn innovatiekracht. Bosch stelt ongeveer 76.100 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling in 128 locaties wereldwijd, waarvan meer dan 38.000 softwareontwikkelaars.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De ondernemingsstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 94 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties.

Meer informatie is online te vinden op www.bosch-press.nl, bosch.nl, bosch.com, iot.bosch.com, LinkedIn en YouTube: Bosch the Netherlands.

Download persbericht

Ben je nog steeds op zoek naar iets?