Suche

Nieuwe brochure technische onderdelen Bosch

Leen Van Parys >

Helemaal up-to-date en met uitgebreide informatie

  • Uitgebreid, volledig en professioneel aanbod
  • Overzichtelijke en duidelijke structuur
Onderdelen Bosch

Bosch is in eerste uitrusting wereldleider in benzine- en dieselinjectie. Daarnaast biedt Bosch ook heel wat uitrusting en diensten aan voor onderhoud en reparatie van deze systemen in de werkplaats: de werkplaatssoftware ESI[tronic], diagnosetoestellen, een technische hotline en uiteraard een compleet assortiment onderdelen met dezelfde kwaliteit als voor eerste uitrusting. Het volledig aanbod technische onderdelen is nu gebundeld in een begrijpelijke en uitgebreide brochure en biedt een handig overzicht voor zowel distributeurs als autobedrijven.

Complete en professionele brochure

De belangrijkste productgroepen en onderdelen zijn in dertien overzichtelijke hoofdstukken gegoten. We sommen ze even op: benzinesystemen, dieselsystemen, elektrische brandstofpompen, lambdasondes, bobines, luchtmassameters, sensoren, ABS-sensoren, brandstofinjectoren, common-rail-injectoren, common-railhogedrukpompen, pompverstuivers en Denoxtronic. Drie van deze productgroepen (brandstofinjectoren, ABS-sensoren en Denoxtronic) zijn voor de eerste keer in de brochure opgenomen.

Overzichtelijke en duidelijke structuur

De eerste vier pagina’s geven, aan de hand van een schema of foto’s, een algemene inleiding tot de twee systemen: benzine- en dieselinjectie. Daarna volgt per productcategorie (elektrische brandstofpompen, lambdasondes, sensoren, enz.) op de linkerpagina een beschrijving van de functies van het product of systeem, de symptomen van mogelijke defecten en de oorzaken van een defect, en specifieke adviezen van Bosch over het product of systeem. Een visual geeft het systeem en de precieze locatie in de auto weer. Op de rechterpagina vindt men de lijst met de belangrijkste referenties van het systeem terug.

De brochure is beschikbaar in het Nederlands en het Frans bij uw Bosch Automotive Aftermarket-verkooppartner.

Over Bosch

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 400.000 medewerkers (situatie op 31 december 2019). Het bedrijf realiseerde in 2019 een omzet van 77,7 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Connected Mobility en Industry 4.0. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiasmeren. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 440 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Bosch stelt ongeveer 72,600 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling in 126 locaties wereldwijd, inclusief ongeveer 30,000 softwareontwikkelaars.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 403.000 medewerkers (situatie op 31 december 2019). Volgens voorlopige cijfers realiseerde het bedrijf in 2019 een omzet van 77,9 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor Smart Home, Smart City, Connected Mobility en Industry 4.0. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiasmeren. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 440 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Verdeeld over 125 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch ongeveer 72,000 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De bijzondere aandeelhoudersstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 92 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH, een instelling van algemeen nut. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Meer informatie is te vinden online op www.bosch-press.nl, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, http://www.twitter.com/BoschNederland, www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands/ en YouTube: Bosch the Netherlands

Ben je nog steeds op zoek naar iets?