Suche

Bosch en HAMU Holding breiden partnership verder uit

Na overname A28 Autocombinatie B.V. door HAMU Holding

  • Aanpassing van Bosch First Supplier partnership
  • Filiaal A28 Autocombinatie B.V. wordt ook Bosch First Supplier
Bosch HAMU Holding

Robert Bosch Nederland en HAMU Holding breiden hun samenwerking verder uit. Naast HAMU Automaterialen B.V (lid van Vrooam), waaronder de Hamu-vestigingen vallen, en dat al Bosch First Supplier was, wordt nu ook het vorig jaar overgenomen filiaal A28 Autocombinatie B.V. (lid van G.A.U.) Bosch First Supplier. Vertegenwoordigers van Robert Bosch Nederland en HAMU Holding ondertekenden daartoe een overeenkomst.

"HAMU Automaterialen was al Bosch First Supplier, maar door de overname van A28 Autocombinatie was een aanpassing van de overeenkomst nodig. Omdat de vestiging van A28 Autocombinatie ondertussen is ingericht met de lijnen van Bosch, is het logisch dat deze vestiging eveneens Bosch First Supplier wordt. Dat versterkt ons netwerk," zegt Rene Heidt, Sales Manager Robert Bosch Nederland.

"HAMU Holding is de afgelopen jaren succesvol geweest in het leveren van de Bosch-lijnen en het beleveren van de Bosch-concepten. We willen dit nu ook doortrekken naar A28 Autocombinatie B.V.," zegt Hans Mulder, directeur HAMU Holding.

HAMU Holding nam A28 Autocombinatie begin juli 2018 over. Hierdoor telt de groep nu 9 vestigingen en een bandendepot: acht vestigingen van HAMU Automaterialen (Nunspeet, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Veenendaal, Almere, Epe en Kampen), één vestiging van A28 Autocombinatie (Nijkerk) en één bandendepot (Putten).

Jarenlange ervaring

HAMU Automaterialen werd in 1992 opgericht door Hans Mulder. Het bedrijf levert een zeer uitgebreid programma automaterialen, van slijtdelen, zoals filters, uitlaten en remblokken, airco-onderdelen maar ook veiligheidsschoenen, gereedschappen en werkplaatsequipment. Beschikbaarheid, snelheid en technische kennis zijn de belangrijkste troeven van het bedrijf. Vandaag, bijna 28 jaar na oprichting, na de overname van Otogros en A28 Autocombinatie is HAMU Holding uitgegroeid tot een gezond bedrijf met 110 fulltime medewerkers.

Bosch First Suppliers

Bosch First Suppliers voeren zowel in producten, equipment en service Bosch als belangrijkste merk. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de uitbouw en ondersteuning van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service, AutoCrew en Bosch Werkplaats Partner.

Winnaar Bosch Techprom Kartsessie

Bijna tegelijkertijd met de ondertekening van de Bosch First Supplier overeenkomst viel HAMU Holding in de prijzen bij Bosch. Door het behalen van de Bosch Techprom doelstellingen in 2018 won het bedrijf een kartsessie, een mooie gelegenheid om de medewerkers, die een grote bijdrage leveren aan de groei van het bedrijf, te belonen voor hun inzet, enthousiasme en gedrevenheid.

Over Bosch

Bosch is sedert 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep telt ongeveer 3.800 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel, Deventer, Weert en Schiedam.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 410.000 medewerkers (situatie op 31 december 2018). Het bedrijf genereerde in 2018 een omzet van 78,5 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme woningen, slimme steden, geconnecteerde mobiliteit en geconnecteerde industrie. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert wereldwijd de levenskwaliteit met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiasmeren. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 460 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Verdeeld over 130 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch ongeveer 68.700 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De bijzondere aandeelhoudersstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 92 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH, een instelling van algemeen nut. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Meer informatie is te vinden online op www.bosch.be, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse, https://www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands, https://www.linkedin.com/company/bosch-belgium, www.twitter.com/BoschBelgium, www.twitter.com/BoschNederland

Ben je nog steeds op zoek naar iets?