Suche

AutoIndus wordt Bosch First Supplier

Partnernetwerk Bosch breidt verder uit

  • Nieuwe uitbreiding netwerk Bosch First Suppliers
  • AutoIndus heeft meer dan 40 jaar ervaring als groothandel in automaterialen, banden, gereedschap en equipment

AutoIndus (www.autoindus.nl) is sinds kort Bosch First Supplier. Vertegenwoordigers van Robert Bosch Nederland en de directie van AutoIndus ondertekenden daartoe een overeenkomst. AutoIndus is gevestigd in Woerden en bekleedt een sterke regionale positie in het Groene Hart.

"Via het netwerk van Fource is AutoIndus al vele jaren actief partner van Bosch. We zijn verheugd dat deze partner nu aansluit bij het netwerk van Bosch First Suppliers. AutoIndus bindt zijn klanten via een zeer goede marketingondersteuning, met name voor de conceptklanten. Zo heeft AutoIndus meerdere goed samenwerkende AutoCrew- en Bosch Injection Systems-leden weten aan te sluiten," zegt Han Overweg, Account Manager Aftermarket Robert Bosch Nederland.

"Als Bosch First Supplier kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen. We merken dat onze klanten steeds meer op zoek zijn naar technische ondersteuning, training,opleiding en marketingsupport bij de concepten. Als Bosch First Supplier kunnen we hen dat nog uitgebreider aanbieden," licht Dick Kamstra directeur van AutoIndus toe.

Jarenlange ervaring

AutoIndus heeft een meer dan 40 jaar ervaring als groothandel in automaterialen, banden, gereedschap en equipment en maakt deel uit van het Vrooam-netwerk. AutoIndus ondersteunt ook de professionele gebruiker met een eigen, uitstekend uitgeruste dieseltestruimte. Het bedrijf heeft een Bosch EPS205 verstuivertester voor het testen van common-railinjectoren. Voor verdere dieseldiagnose en -reparatie werkt AutoIndus, als BüchliPartner, nauw samen met Bosch Diesel Center Diesel Büchli. "Daarnaast staan wij ook garant voor een breed assortiment en ruime voorraad, goede online bestelmogelijkheden en een professioneel callcenter. Ons persoonlijk contact met onze klanten en onze veelvoudige dagelijkse leveringen zijn essentiële onderdelen van onze service," zegt Dick Kamstra. AutoIndus bedient haar klanten met ruim twintig medewerkers

Bosch First Suppliers

Bosch First Suppliers voeren zowel in producten, equipment en service Bosch als belangrijkste merk. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de uitbouw en ondersteuning van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service, AutoCrew, Bosch Workshop Partner en Bosch Injection Systems.

Tags: Bosch First Suppliers, AutoIndus

Over Bosch

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 400.500 medewerkers (situatie op 31 december 2017). Het bedrijf realiseerde in 2017 een omzet van 78 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme woningen, slimme steden, geconnecteerde mobiliteit en geconnecteerde industrie. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiast maken. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 450 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Verdeeld over 125 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch 62.500 werknemers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De bijzondere aandeelhoudersstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 92 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH, een instelling van algemeen nut. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Meer informatie is te vinden online op www.bosch.be, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse, https://www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands, https://www.linkedin.com/company/bosch-belgium, www.twitter.com/BoschBelgium, www.twitter.com/BoschNederland

Ben je nog steeds op zoek naar iets?