Suche

Samenwerking TAU Audio Solutions en Bosch Security and Safety Systems op het gebied van commerciële audiotoepassingen

  • TAU wordt geautoriseerd distributeur Commercial Audio binnen de Benelux
  • Audioproducten van Bosch staan voor installatiegemak, geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie
  • Toepassingen winkels, restaurants, conferentiecentra, fitnessclubs en kerken
TAU Audio Solutions, Bosch Security and Safety Systems

Eindhoven/Groningen - TAU Audio Solutions (TAU) en Bosch Security and Safety Systems zijn een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van commerciële audio. Dit betekent dat TAU vanaf nu de luidsprekers, omroep- en versterkersystemen van Bosch in het portfolio voert als geautoriseerd distributeur Commercial Audio binnen de Benelux.

TAU Audio Solutions is al meer dan 20 jaar een succesvolle groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen en is gevestigd in Groningen. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van omroepinstallaties en geluidsinstallaties voor achtergrond- en voorgrondmuziek.

Bosch concentreert zich met haar commerciële audioproducten al jaren op het creëren van een prettige en sfeervolle omgeving. De omroep- en geluidsinstallaties van Bosch worden onder andere toegepast in winkels, restaurants, conferentiecentra, fitnessclubs en kerken. De focus van deze systemen ligt voornamelijk op installatiegemak, geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Senta van de Vaart, directeur van TAU, heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met Bosch: “Voor TAU is dit een perfecte aanvulling op ons portfolio en de kwaliteit en ondersteuning van Bosch zijn van een zodanig hoog niveau dat we goede resultaten van deze samenwerking verwachten”.

Gerard Otterspeer, Sales Manager Nederland van Bosch Security and Safety Systems kijkt uit naar een nauwe samenwerking: “TAU Audio Solutions is een begrip in de Benelux-markt als het gaat om audioproducten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren van haar klanten en gaat altijd nét een stapje verder dan vele anderen in deze wereld”.

Tags: TAU Audio Solutions, Bosch Security and Safety Systems

Over Bosch

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 400.500 medewerkers (situatie op 31 december 2017). Het bedrijf realiseerde in 2017 een omzet van 78 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme woningen, slimme steden, geconnecteerde mobiliteit en geconnecteerde industrie. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiast maken. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 450 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Verdeeld over 125 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch 62.500 werknemers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De bijzondere aandeelhoudersstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 92 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH, een instelling van algemeen nut. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Meer informatie is te vinden online op www.bosch.be, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse, https://www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands, https://www.linkedin.com/company/bosch-belgium, www.twitter.com/BoschBelgium, www.twitter.com/BoschNederland