Suche

Bosch introduceert GlassVAC, een ruitenreiniger met wisrubbertechnologie uit de auto-industrie

Bosch Car Service ondersteunt introductie met winactie

  • Glijdt moeiteloos over het oppervlak dankzij de vertrouwde rubbertechnologie van de Bosch-ruitenwissers
  • Ramen reinigen zonder strepen in twee eenvoudige stappen
  • Winactie Bosch Car Service in april: 50 GlassVACs te winnen bij boeken van een online afspraak bij een Bosch Car Service autobedrijf
  • Van 1 maart tot en met 4 juli: bij aankoop van een GlassVAC gratis zomercheck bij Bosch Car Service
GlassVAC

Voor wie een hekel heeft aan ramen schoonmaken of voortdurend nieuwe middeltjes zoekt om vervelende strepen te vermijden, heeft Bosch nu de ideale oplossing. De gloednieuwe accu ruitenreiniger GlassVAC garandeert een schoon en strepenvrij resultaat. Voor de wislip wordt gebruik gemaakt van de gepatenteerde “Power Protection Plus”-technologie, waarbij een polymeercoating over de wislip wordt aangebracht. Deze technologie wordt toegepast bij de productie van de ruitenwissers van Bosch en is nu ook beschikbaar voor het schoonmaken in huis. De wisser glijdt moeiteloos over het oppervlak omdat deze zeer weinig frictie genereert. Strepen en irritante, piepende geluiden zijn voortaan verleden tijd, net zoals bij de ruitenwissers van Bosch. Met de GlassVAC is ramen schoonmaken niet langer een lastig karwei.

Eenvoudig schoonmaken in twee stappen

De GlassVAC is op elk ogenblik klaar voor gebruik en reinigt ramen en vlakke oppervlakken in twee stappen. Stap een: meng schoonmaakmiddel met water in de applicator en spuit de vloeistof op het te reinigen oppervlak. De spuitmond is verstelbaar zodat het spuitpatroon kan worden aangepast aan de te reinigen oppervlakte. Hardnekkig vuil kan worden schoongemaakt met het geïntegreerde microvezeldoekje. Stap twee: schakel over naar de GlassVAC, plaats deze tegen het raam en start het reinigen. De GlassVAC wordt geleverd met twee wissers van respectievelijk 133 en 266 millimeter lang. De opvangtank voor het vuile water kan na het schoonmaken snel en eenvoudig geledigd worden.

Andere kenmerken van deze snoerloze accu ruitenreiniger zijn het geïntegreerde LED-licht dat het laadpercentage van de accu weergeeft en een micro-USB-lader voor het opladen van de GlassVAC.

De GlassVAC wordt geleverd met geïntegreerde 2.0 Ah-accu, twee wissers, micro-USB-lader, polsriem en vloeistofapplicator met twee microvezeldoekjes. De accu ruitenreiniger is in de bouwmarkt beschikbaar aan een adviesverkoopprijs van 89,95,- euro, inclusief BTW.

Unieke samenwerking tussen Bosch-divisies bij introductie in Nederland

Ter gelegenheid van de introductie van de GlassVAC in Nederland slaan Bosch Car Service, het netwerk van onafhankelijke autobedrijven, en de divisie Bosch Powertools de handen in elkaar. Wie in april via www.boschcarservice.nl of via de website van zijn of haar favoriete Bosch Car Service autobedrijf online een afspraak boekt, maakt kans een van de vijftig Bosch GlassVACs te winnen.

“Onze winactie loopt al sinds begin dit jaar. Elke maand verloten wij een aantal fantastische Bosch-prijzen onder klanten die een online afspraak maken. Ter ondersteuning van de introductie van de Bosch GlassVAC, zijn er bij een online afspraak in de maand april 50 stuks van deze nieuwe ruitenreiniger te winnen. Zo kunnen de klanten van Bosch Car Service ook een stukje autotechnologie in huis halen,” zegt Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Automotive Market. Ook later in het jaar kunnen nog GlasVACs gewonnen worden.

Tegelijkertijd biedt Bosch Powertools van 1 maart tot en met 4 juli bij aankoop van een GlassVAC een coupon voor een gratis zomercheck bij een Bosch Car Service autobedrijf aan. “Beide acties versterken elkaar en tonen de diversiteit van het aanbod van Bosch. Voor alle producten en diensten van Bosch geldt dat wij de hoogste kwaliteit naleven,” concludeert Jacqueline Schippers, Manager Retail Marketing Bosch Powertools DIY.

Tags: Bosch Car Service, Glassvac

Over Bosch

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 400.500 medewerkers (situatie op 31 december 2017). Het bedrijf realiseerde in 2017 een omzet van 78 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. Als toonaangevende IoT-onderneming biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme woningen, slimme steden, geconnecteerde mobiliteit en geconnecteerde industrie. Ze gebruikt haar knowhow op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, alsook haar eigen IoT-cloud om aan haar klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep bestaat erin innovaties aan te reiken voor een geconnecteerd leven. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiast maken. Op die manier biedt de onderneming wereldwijd "Technologie voor het leven". De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en de ongeveer 450 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. De basis voor de toekomstige groei van de onderneming is haar innovatiekracht. Verdeeld over 125 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch 62.500 werknemers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

De onderneming werd in 1886 in Stuttgart opgericht door Robert Bosch (1861-1942) als 'Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek'. De bijzondere aandeelhoudersstructuur van Robert Bosch GmbH staat garant voor de ondernemingsautonomie van de Bosch Groep. Die structuur biedt de onderneming de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en te investeren in toekomstgerichte oplossingen. In totaal is 92 procent van de aandelen van Robert Bosch GmbH in handen van Robert Bosch Stiftung GmbH, een instelling van algemeen nut. De meerderheid van de stemrechten ligt bij Robert Bosch Industrietreuhand KG. Die vervult de ondernemingsfuncties. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Meer informatie is te vinden online op www.bosch.be, www.bosch.nl, www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse, https://www.linkedin.com/company/bosch-the-netherlands, https://www.linkedin.com/company/bosch-belgium, www.twitter.com/BoschBelgium, www.twitter.com/BoschNederland